content image

Veiligheidsmaatregelen Covid-19

Ik ben blij u te mogen berichten dat mijn salon vanaf 11 mei weer is geopend voor behandelingen. De overheid heeft aangegeven dat het - met inachtneming van de juiste voorwaarden - weer veilig en verantwoord is om naar de schoonheidsspecialist te gaan. Ik sta graag voor u klaar. 

 

Ons protocol

De nieuwe 1,5 meter samenleving is voor ons allemaal nieuw. Ik kan me voorstellen dat u wilt weten hoe dat in zijn werk gaat.

 

Om de gezondheid en veiligheid van klanten en mezelf te waarborgen, werk ik alleen op afspraak. Ik vraag u tevens om alleen naar de behandeling te komen.


Ik werk volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten. Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen mijn salon en daarom wil ik u vragen om de ‘Gezondheidscheck voor klanten’ te doorlopen. Neem ook het 'Hygiëneprotocol' goed door, zodat u op de hoogte bent van de hygiënemaatregelen in mijn salon. Als de gezondheidscheck aangeeft dat uw behandeling niet door kan gaan, neemt u dan contact op, zodat we samen kunnen overleggen over een nieuwe afspraak.


Hebt u vragen? Stel deze gerust: 06 26 68 48 20 of info@innerface-huidverzorging.nl.

content image
content image