content image
This phantom sticky

Veiligheidsmaatregelen Covid-19

Ons protocol

 

 

Ik ben blij u te mogen berichten dat mijn salon vanaf 11 mei weer is geopend voor behandelingen. De overheid heeft aangegeven dat het - met inachtneming van de juiste voorwaarden - weer veilig en verantwoord is om naar de schoonheidsspecialist te gaan. Ik sta graag voor u klaar. 

 

De nieuwe 1,5 meter samenleving is voor ons allemaal nieuw. Ik kan me voorstellen dat u wilt weten hoe dat in zijn werk gaat.

 

Om de gezondheid en veiligheid van klanten en mezelf te waarborgen, werk ik alleen op afspraak. Ik vraag u tevens om alleen naar de behandeling te komen.


Ik werk volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten. Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen mijn salon en daarom wil ik u vragen om de ‘Gezondheidscheck voor klanten’ te doorlopen. Neem ook het 'Hygiëneprotocol' goed door, zodat u op de hoogte bent van de hygiënemaatregelen in mijn salon. Als de gezondheidscheck aangeeft dat uw behandeling niet door kan gaan, neemt u dan contact op, zodat we samen kunnen overleggen over een nieuwe afspraak.

Mocht u op vakantie zijn geweest naar een vakantiebestemming met code oranje of rood dan geldt dat u bij thuiskomst 14 dagen in quarantaine moet. Dit betekent dat u in die periode geen schoonheidsbehandeling kunt ondergaan. Deze regel geldt ook in de situatie waarbij de code van de vakantiebestemming, tijdens het verblijf, in minimaal oranje verandert. Kan uw behandeling door deze maatregel niet doorgaan, neemt u dan wel contact met mij op, zodat we kunnen overleggen over een nieuwe afsrpaak.


Hebt u vragen? Stel deze gerust: 06 26 68 48 20 of info@innerface-huidverzorging.nl.

 

 

content image