Veiligheidsmaatregelen Covid-19

Ons protocol

Wist u dat u met een gerust hart bij mijn salon een afspraak kunt maken?
Ik sta graag voor u klaar om u te behandelen in mijn salon. Omdat veiligheid voor mij belangrijk is, werk ik volgens de verplichte RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol. Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen mijn salon en daarom wijs ik u op het volgende.

Op afspraak
Ik werk alleen op afspraak. Dit doe ik om de gezondheid en veiligheid van klanten en mezelf te waarborgen. Ik vraag u tevens om alleen naar de behandeling te komen.

Gezondheidscheck
Voordat u naar mijn salon komt, wil ik u vragen om de ‘Gezondheidscheck’ te doorlopen en het ANBOS COVID-19 HygieneProtocol door te nemen. Zodra u alle 5 vragen met NEE kunt beantwoorden, bent u van harte welkom in mijn salon. Is dat niet het geval, blijf dan thuis, meldt dit en maak een nieuwe afspraak.

Mondkapje
Zodra u mijn salon betreedt, bent u verplicht om een mondkapje te dragen. U hoort van mij wanneer u deze mag afnemen.

Registratieplicht
Ik heb een registratieplicht. Dat betekent dat ik vòòr de behandeling vraag om uw contactgegevens beschikbaar te stellen voor een eventueel bron- en contactonderzoek door de GGD.

 

Deze maatregelen zorgen er voor dat u veilig en vertrouwd kunt genieten van mijn behandelingen in de salon. Ik zie u graag. Tot snel!

Hebt u vragen? Stel deze gerust: 06 26 68 48 20