content image

Losse behandelingen

Ontharen
Voor een gladde huid, vrij van ontsierende haartjes

Bij een verzorgd uiterlijk hoort een gladde huid, vrij van ontsierende haartjes. U kunt bij Innerface dan ook terecht voor ontharen, niet alleen op het gezicht, maar op uw hele lichaam. Het verwijderen van gezichtsbeharing kan met het pincet (epileren) of met azuleenhars, dat ook geschikt is voor de gevoelige huid. Om de huid te kalmeren behandel ik deze na afloop met azuleenolie. Voor het verwijderen van lichaamsbeharing op bijvoorbeeld benen, armen en oksels gebruik ik honinghars. Voor de nabehandeling van de huid pas ik een cooling gel of een haargroei vertragend middel toe. Ook de Hot-Cold Hammer is zeer geschikt als nabehandeling van de onthaarde huid. Door koeling met dit apparaat wordt de huid gesloten. Dit geeft niet alleen een verkoelend en fris gevoel, maar maakt de huid ook rustig na een intensieve behandeling; klanten geven aan minder last te hebben van bultjes die na het ontharen vaak optreden. Ook zwellingen of pijn verminderen. 

Prijs: gezicht vanaf € 9,95 / lichaam vanaf € 19,95

 

Verven
Vakantie, sport: het zijn van die momenten waarop het gebruik van make-up niet altijd handig of prettig is. Door het verven van uw wenkbrauwen en wimpers hebt u toch een sprekend gezicht en een verzorgd uiterlijk. Ook ideaal voor mensen waarvan het haar grijs wordt.

Wimpers: € 9,00 / Wenkbrauwen: € 9,00

 

Verwijderen gerstekorrels
Last van een gerstekorreltje? Ik haal het eenvoudig voor u weg.

Prijs: € 9,95 (10 minuten)

 

Make up
Tot in de kleine uurtjes stralend voor de dag komen

Hebt u iets te vieren? Met een dag of avond make-up of zelfs uitgebreide bruidsmake-up weet u zeker dat u er tot in de kleine uurtjes stralend uitziet. In mijn salon gebruik ik daarvoor niet alleen de professionele producten van Make-up Studio, de Elastidrine Beauty Ampul zorgt ervoor dat uw make-up de hele dag én avond extra lang mooi blijft.

Prijs: vanaf € 29,95

Meer informatie? Ik doe u graag een vrijblijvend voorstel.