Innerface Huidverzorging
Huygenslaan 55
4873 GP Etten-Leur

06 26684820
info@innerface-huidverzorging.nl

Vandaag open tot 18:00 uur

Intense

content image

Hydraterend, voedend, kalmerend of reinigend

Gaat u graag voor huidverzorging én huidverbetering en  net dat beetje extra ontspanning? Dan is er de Intense schoonheidsbehandeling. Bij de Intense schoonheidsbehandeling houd ik dezelfde volgorde aan als bij de Essential schoonheidsbehandeling, met het verschil dat in plaats van een verzorgend masker een speciaal masker bij de prijs is inbegrepen. Ook hier krijgt u een passend huidverzorgingsadvies voor thuis, als u voor huidverbetering gaat, dan doen we dat samen!

Er zijn speciaalmaskers voor de vochtarme huid, de rijpere huid, de vette en onzuivere huid en de gevoelige huid. Daarnaast is er een speciaal oogmasker beschikbaar. Uiteraard geef ik aan welk speciaalmasker het beste aansluit bij uw huid.

Ook de massage is  uitgebreider dan bij de Essential Schoonheidsbehandeling:  de speciale, door Simone Mahler ontwikkelde, stimulerende en ontspannende massage geeft uw huid een extra boost. Uw huid is goed doorbloed en ziet er fris uit.

Elk seizoen vraagt om andere verzorging, voor elk jaargetijde maak ik nieuwe behandelingen, passend bij waar de huid op dat moment het meest behoefte aan heeft.

Prijs:

€ 61,00 (75 minuten)

Los speciaal masker:

Vanaf € 9,95