Innerface Huidverzorging
Huygenslaan 55
4873 GP Etten-Leur

06 26684820
info@innerface-huidverzorging.nl

Woensdag weer geopend vanaf 09:00 uur

Huidoneffenheden verwijderen

content image

Razendsnel een egale huid

Een mooie huid is glad en gezond. Logisch dat u zich stoort aan ontsierende rode adertjes, steelwratjes, bloedblaasjes en andere vervelende huidproblemen in uw gezicht of op uw lichaam. Gelukkig is er een oplossing: de T-Away.

Met de T-Away verwijder ik huidoneffenheden in enkele minuten, zonder een laser of chemische middelen te gebruiken. De T-Away werkt op basis van de unieke technologie USHF (Ultra ShortHigh Frequency). Deze innovatieve methode was jarenlang voorbehouden aan de medische wereld, maar mag sinds begin 2000 ook door speciaal daarvoor opgeleide schoonheidsspecialistes worden ingezet voor cosmetische doeleinden. Met de T-Away wordt het te behandelen plekje heel precies aangestipt, zodat de omliggende gezonde huid intact blijft. Deze behandeling heeft dan ook geen nadelige gevolgen voor uw huid, terwijl bij een gebruik van bijvoorbeeld een laser wel pigmentvlekken of juist witte vlekken kunnen ontstaan.

Met de T-Away behoren huidproblemen als couperose (gesprongen rode adertjes), spider naevus (spinvormige gesprongen adertjes), bloedblaasjes, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, fibromen (steelwratjes) en ouderdomswratten binnen enkele minuten tot de verleden tijd. Razendsnel dus, met een egale huid als direct resultaat!

Weten of T-Away ook de oplossing is voor uw huidprobleem? Tijdens een intakegesprek maak ik een huidanalyse en neem ik de mogelijkheden met u door. Ook bespreken we de do’s en don’ts die voor en na de behandeling van belang zijn. Na zes weken volgt een gratis nabehandeling, waarbij ik controleer of de huid goed is geheeld.

Prijsindicatie losse behandeling:

€ 32,50 per 5 min. / max. € 97,50 per keer. Inclusief nabehandeling na 6 weken.

Vaak volstaat één behandeling, soms zijn er meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Dit is mede afhankelijk van de soort en grootte van de te behandelen oneffenheid.

Meer weten over deze behandeling? Ik stuur u graag vrijblijvend de uitgebreide informatie toe.