Cosmetische Bindweefselmassage

Voor een jong ogende en stevige huid!

Een jong, strak en rimpelvrij gezicht komt voort uit goed stevig bindweefsel. Bij een jonge huid is het collageen en elastine gehalte in het bindweefsel nog hoog. Tijdens het verouderen van de huid wordt er echter minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt, waardoor de rek er uit gaat. De huid wordt slapper, met rimpels tot gevolg.

Om de elasticiteit van uw huid vast te houden, kunt u bij Innerface terecht voor de Cosmetische Bindweefselmassage. Met deze behandeling verminderen de ontstane rimpels, of deze nu veroorzaakt zijn door veroudering of verergerd zijn door bijvoorbeeld roken of veel gewichtsverlies. Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen en verbetert de effectiviteit van de spieren, maar geeft zeker ook dat gevoel van ontspanning dat u bij een massage mag verwachten. Deze behandeling werkt cel vernieuwend. De productie van collagene en elastine vezels wordt versneld, waardoor de structuur van de huid wordt verstevigd. Hierdoor verbetert ook de opname van werkstoffen uit de crèmes die u gebruikt. Uw huid gaat er stralend en jonger uitzien!

Optimaal resultaat met een kuur

Het beste resultaat bereikt u met een kuur van 10 behandelingen: drie behandelingen tijdens de eerste week, twee behandelingen tijdens de tweede week, daarna gedurende vijf weken een behandeling per week. De bindweefselmassage methode is niet voor iedereen geschikt. In een vrijblijvend adviesgesprek licht ik graag de mogelijkheden voor u persoonlijk toe.

Perfecte aanvulling, ook voor thuisgebruik

De Bellabaci Facial cup is een perfecte aanvulling op de cosmetische bindweefselmassage. Deze methode geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage die de bloedcirculatie verhoogt en dode huidcellen verwijdert. De huid en onderliggende weefsels worden hiermee nog meer gestimuleerd. Een gezichtsmassage is niet alleen een geweldige manier om de dagelijkse stress te verminderen, het helpt ook om weer een gezonde jeugdige huid te krijgen. Door de Bellabaci Facial cups twee tot drie keer per week thuis te gebruiken, behaalt u het beste resultaat.

Hebt u nog vragen of wilt u meer informatie? Aarzel niet om contact met mij op te nemen!

 

Prijzen:

losse massage 45,00 / 45 minuten

massage tijdens Essential of Intense schoonheidsbehandeling 24,50 / 20 minuten

kuur van 10 behandelingen 405,00 / 45 minuten per behandeling