content image

Mineral Care

content image

Bio Actice Care by Mineral Care combineert het revitaliserende effect van Dode Zee mineralen met de kalmerende eigenschappen van natuurlijke plantenextracten. Deze producten zijn geschikt voor alle huidtypen, maar zeker de gevoelige huid met eczeem en/of psoriasis heeft hier veel baat bij.

 

 

Bio Active Care by Mineral Care heeft verschillende lijnen. Pure Skin bijvoorbeeld, ontwikkeld om de huid intensief te reinigen, te hydrateren en haar energie te geven. Naast de basis van Dode Zee Mineralen en bevatten de producten actieve ingrediënten zoals groene thee, algen extracten en Hamamelis. 

 

Om je huid goed en blijvend te hydrateren heeft Bio Active Care by Mineral Care de Hydrolique lijn, deze producten zijn voor elke leeftijd geschikt en zorgen voor een gezonde, gladde huid. Ook deze lijn bevat naast de Dode Zee Mineralen actieve ingrediënten zoals algenextracten, hyaluronzuur en vitamine C.

 

De milde formule van Just Mineral is geschikt voor elk huidtype. Natuurlijke ingrediënten zoals o.a. Hyaluronzuur, Groene thee, Allantoïne en tarwe-extract zorgen voor hydratatie, bescherming en kalmering van de huid. Sterke anti-oxidanten gaan de strijd aan tegen vrije radicalen en vroegtijdige huidveroudering. Het resultaat is een mooie, frisse en opmerkelijk zachte huid.